Hej bloggen!Ledsen för dålig uppdaterin...

Hej bloggen! Ledsen för dålig uppdatering men jag har vatt upptagen med att leva mitt liv. I torsdags kväll var vi alla ute och plockade blommor till midsommar stången som vi senare klädde,vi har hela tiden vatt mkt folk i huset som mest har vi vatt 14 tror jag och som minst 8 Haha men det är bara kul. Sen igår på midsommarafton hade vi jävligt tur med vädret vi åt jätte god mat och det va fullt med trevliga människor överallt. Något historiskt hände igår,jag dansade runt midsommarstången det har fan inte hänt på typ 5 år Haha det var josefins förtjänst :-P Efter midsommar stången hade mimmi gjort en jätte god typ kladdkaka mm! Sen senare åt vi och blev inbjudna till att spela kubb vid 10 tiden vid hyttbacken,efter en myggig vinst gick vi in till patrik och lennart,dom ''vuxna'' satt ute och fika,och jag,sandra,frida och patrik satt inne och spelade kort ( jag vann hela tiden) Haha ;-) En perfekt avslutning på en perfekt kväll:-) Nu ska vi snart äta grillat med beasås sen blir det kubb igen;-)


Juni 26, 2010


Favoriter från H&M

Hej bloggishen;-) Nu åkte vi precis in ig...

Hej bloggishen;-) Nu åkte vi precis in igenom vad vi kallar ''dalaporten'' så nu är vi iaf i dalarna. Om några mil ska jag ta över ratten,är lite smått nervös:-P Men det går nog bra,nej nu vill jag bara vara framme hos mormor och morfar.imorgon bitti ska vi åka till edsbyn och stor handla inför midsommar:-) Btw det var jätte fin väder hos uppfödarna i karlstad så jag solade i några timmar,hoppas det syns!<3


Hej alla morgonpigga;-) För mig känns d...

Hej alla morgonpigga;-) För mig känns det som att det snart är dags för lunch men jag får vänta ett tag till,vi ska äta pizza hos hunduppfödarna. Just nu äts det chips Haha halv 10 nåja jag tycker det är tillåtet när man gick upp 05.00 ;-)<3


?

Hur fan kan man tycka att man är snygg när man ser ut såhär? EFTER photoshop!?!?

Fisk?

Im out of here

Nu har jag packat klart det sista så nu sitter jag & tittar på Ullared ,snart bär det av mot Dalarna om 6 timmar för att vara ganska exakt,imorgon bli det mobilbloggning för då kommer jag sitta i bilen hela dagen så då finns det ingen tillgång till dator eller internet!Men bilresan känns som ingeting för oss nu mer jag har åkt till mormor & morfar(Dalarna)varje år minst 3 gånger sen jag var några veckor gamal så,its a pice of cake!;)
Här kommer några bilder från förra sommaren när vi var i dalarna!









Hörs snart då! ;)




Btw.fick precis veta att jag har en manlig läsare:O haha ;)



Sicko

F*n he***e j***a skit börjar bli förkyld:(
Usch jag försöker göra allt för att bli av med det,jag åt stark mat till lunch,nu trycker jag i mig glass & dricker massor med vatten!
Just nu väntar jag på att Desperet housewifes ska börja sen måste jag börja packa trots att jag hellre skulle vilja ligga & steka i solen!
Hoppas ni får en underbar dag i solen...


Livet leker

Ja bokstavligt talat haha,här kommer lite bilder som jag har lånat av Hanna(glömde kameran hemma ofc!) från en fantastiskt rolig kväll! :) Tack så mkt alla som medverkade i den! :)




http://meeeloveyou.blogg.se/               (Elins blogg)







Tur att Hanna Montana också är fotointresserad!
Nu ska jag sova riktigt gott så hörs vi imorgon bitti! PUSS


PICNIK

WOHO!
Min Hanna Montana rindgde nyss & ville hitta på något & då kom jag på den briljanta ide´n att ha en picnik ikväll i det fina vädret & senare spela minigolf,kanske våra småsyskon får hänga med! ;)
Lovar att ta med kameran,Ha en underbar dag det ska jag!:*


Idag












Underbar dag med familjen i Torekov,glass & övningskörning! <3

Favoriter från Rut m fl




Söndag

Usch vaknade typ för en timme sedan(jag gick inte och la mig förens halv 3,tittade på hela bröllops grejen sen senare INTE HELA DAN,vill jag lägga till) jag har ont i huvudet men det är inte så konstigt...
Idag ska jag packa färdigt inför resan mot Dalarna på Onsdag,vi ska åka super tidigt om vanligt & denna gången ska vi stanna till hos våra hundars uppfödare för att äta lunch & trimma hundarna så där går det väl några timmar.
Sen ska jag övningsköra hela "Lergöksrundan" med la familia.
Ska försöka ta med kameran så ni får se lite bilder,så checka in här igen senare så får ni se det!;)
PUSS!

Bild sen i november,fan va jag va mörk i håret.kanske passade bättre idet?...

New from GBG


Jeans-korsett från Zara 299:-

Strandhatt från Kappalh

Klänning från......eh..Ullared


Laptop dekor

Locktång från björn axen.



Bilder från veckan som gått

Måndag:
Jag var ute & fotograferade Frida.(lillasyster)
Här är ett urval av dom:





Tisdags:
Solade vi i 20 minuter sen gick vi in och smörjde in oss med B.U.S ist!


Sen åt vi glass :)





Bröllop & Kebab

Nu är dom då gifta men hela det spektaklet håller på till midnatt,vi satt & kollade när dom gick in i kyrkan & när dom sa JA sen orkade vi inte se mer...
Nu har Frida & pappa kört till Pizzerian så snart får vi mat också,en perfekt ´hemmakväll!;)
Jag förstår inte varför alla är så negativa till deras bröllop,jag är jätteglad för deras skulle,sen har det ju blivit alldeles för mkt uppståndelse om detta men det är ju inte deras fel det är ju median så...jaja slut pratat om dom nu!


Wedding

Jupp,idag är äntligen det stora bröllopet & med äntligen menar jag inte att jag suttit & längtat.nej,jag längtar tills det är över så man kan läsa något annat i tidningarna!Just nu står det bara om bröllopet & fotbolls-VM.
Idag måste jag packa & jag ska verkligen försöka hitta sladden till kameran nu så jag kan visa vad jag köpte i Göteborg förra helgen :P

Fredag

Jag känner mig oerhört misslyckad just nu.
Igår lovade jag pappa att jag skulle klippa gräset så det började jag göra idag runt 11 tiden,efter typ halva gräsmattan börjar jag fundera på varför jag inte har behövt tömma den(man brukar bara hinna klippa typ 6 rader annars sen måste man tömma)så jag vänder mig om & tittar på gräsmattan(samtidigt som jag fortfarade går framåt & klipper)då ser jag att jag har glömt att sätta på "skyddet" där allt gräs samlas,så nu ligger istället allt gräs på gräsmattan,fan tänker jag & då helt plötsligt smäller det till & hela huset slocknar JAG KÖRDE ÖVER SLADDEN!
Så nu är halva gräsmattan klippt...inte så bra!
Nu ska jag göra mig iordning,äta & gå ut med hundarna sen ska jag,mamma & Frida ner till stan en snabbis
hittade inte kamera sladden fast jag rensade igår:( men jag hoppas att jag hittar den snart!


Sommarens 5 måste ha..






Älskar allt(nästan) säsongens solglasögon är verkligen något jag gillar!

Från veckorevyn.se





Fira...

Fick något slags ryck runt 19.00 & bestämde mig för att stor rensa & städa mitt rum & ännu är jag inte riktigt färdig,men det luktar underbart!:)
Nu kom pappa hem från sin luftballongsfärd med hans jobb så nu ska vi skåla med champagne & äta lite ost & snittsar,för att fira dem!
Hörs imorgon!:)

Grattis!

Idag har min mamma & pappa varit gifta i 15 år!Helt otroligt:D

Torsdag

Sex and the city2 var superbra,mer än vad jag hade vågat hoppas på!:)
Just nu är jag ensam hemma så jag sitter & tittar på "Hogan knows best" maraton på MTV,Mamma& pappa jobbar & frida lunchar på stan med Elin.
Dom ska ha någon grillfest i kväll hos Elin :)
Jag håller på med en liten suprise till mina föräldrar ....;)


Kvällens SATC2 outfit ;)


Transparent topp från Ruth mfl.
Mobilväska från Lindex.

Ring glitter

Locktången kommer från Björn Axén.

Nu ska jag ha ensuper mysig kväll,hoppas ni får det samma i det underbara vädret!:)


Rubrik

Har precis duschat,jag & Frida städade först sen satte vi oss och åt frukost & tittade på Sex and the city 1 på min laptop för att ladda upp inför kvällen:)
Sen gick vi ut & la oss i solen en stund men det blåste så mkt så vi bestämde oss för att gå in & smörja in oss med brun utan sol ist haha :P
Nu ska vi snart äta lunch!
Lägger upp en bild på min SATC2 outfitt innan jag åker ikväll:)

SATC2

Kom hem från Stattena runt 5 (FAN VA JAG ÄR BRA;)) sen åt vi middag,Frida & jag lekte fjortisar framför hennes webbcam sen kom Elin över.

Imorgon blir det en riktig tjejdag/kväll,jag & Frida ska göra en smarrig lunch & ha en spadag(tror jag,har inte frågat henne ännu haha) sen på kvällen ska jag,Frida,mamma,Elin & hennes mamma Helene på SATC2 Hanna är på ridläger så hon kan inte hänga med!
Åhh vad jag längtar,jag älskar sex and the city,jag har hela boxen med alla säsongerna(liknar en skokartong)& den 1a filmen!


skit

Har tappat bort min kamerasladd så ni får vänta med mina inköp tills jag hittat sladden ska leta mer när jag kommer hem!ska till stattena igen på "hypnos".

Här är iaf lite bilder från Göteborg!





















skriver av mig i world

Måste få skriva av mig skiter i stor & liten bokstav & stavning osv.

Jag har haft en underbar helg i Göteborg helt fantastisk med andra ord,älskar livet just nu.

På teven väsnas det från fotbolls VM av dom där  tutorna som dom delat ut till folk,hörde att dom kanske ska bli förbjudna,nu kom jag på att jag kanske borde lägga ut detta på bloggen fast det är iof ganska så ointressant.

Min delete knapp dampar den vill inte radera….det vill jag!

Läste igenom ”gamla” dokument på den här datorn(sen i julas senast) där jag hade börjat skriva en ”bok” om självkänsla…hehe känns något ironiskt med tanke på att jag inte hade någon då,men nu litar jag på mig själv jag har sett förändring redan nu, idag hade tex hatt för första gången sen mamma satte på mig det när jag var liten,inget stort steg för världen men ett jätte steg för mig.

Idag i bilen på väg hem från Ullared snackade vi i familjen lite om mitt mode intresse & då kom jag in på att jag vill jobba inom mode eller events.

Då hakade syrran på & sa att hon tyckte att vi skulle starta ett eget företag & jag halkade på,någon gång runt 20.00 kom verkligheten ifatt mig,jag är 17 hon är 13 vi kan inte sy vi har inga kontakter inom det området & viktigast av allt VI BOR I BYHÅLAN ÄNGELHOLM.okej överdrivet ängelholm är ingen byhåla det är en liten stad men ändå…livet kom i fatt oss.

Så jag satte på mig mina smartbrillor & funderade på något som skulle kunna vara realistiskt att starta när man är 17& 13 och vi kom på en ide´…..självklart är den ännu hemlig men snart så.

 

Jag är just nu trött på allting med facebook,bildagboken & allt som finns,allt förutom bloggen ofc!

Nu såg jag att dom visar ”hairspray” på 4an ska titta på den,även fast jag såg den i Torsdags…


Hemma igen

Kom hem från Göteborg & Ullared för någon timma sedan.
Sen dess har jag & Frida planerat....
Är super trött men har haft så jävla kul i helgen men bilderna får komma imorgon på både inköp & Götet efter att jag har följt Frida till tandläkaren!
Chiao!

Bilderna från Tisdagen

Frida & hennes klass hade en "grillkväll" på stranden,efter blev det brännboll.










"Hairspray" & mensvärk

Vilken dag...vädret,mat,humör,värk...usch jag har en dålig dag.

Idag har några haft skolavslutning,vissa har imorgon som min syster,ja hoppas jag mår bättre då för direkt när hon är klar åker hela familjen till Göteborg & stannar där tills på Söndag,JAG BER VÄDERGUDARNA ATT DEM SKA GE OSS FINT VÄDER FREDAG & HELST LÖRDAG  men det är inte lika viktigt på Lördag för då ska vi shoppa HELA dagen.
Jag lägntar till imorgon,nu måste jag försöka packa ner kläderna jag ska ha med mig!
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!

Uppe i tid

Ska snart åka ner till farmor för att halv 11 vara hos "kirro" sen ska jag vidare till Helsingborg ska töma mitt skåp på skolan,tror inte jag har sagt det till dom på skolan...glömde det!!!
Sen är det avslutning på dansen.
Nej,nu måste jag äta & fixa mig,hörs via mobilen sen!PUSS

Piss

åhh fyfan va jag är arg på min jävla piss kamera!

får inte in bilderna-.-

nu ska jag titta på "Ullared"

Sorry

Hann inte blogga igår gick upp kl.05.30 sen jobbade jag ute i pissregn hela dagen & kom hem vid 17.00 sen låg jag i badet i 1  timme sen blev det film & sängen!
Nu ska jag iväg till Helsingborg med mamma jag ska bli "hypnotiseras" sen direkt efter det ska hela familjen ner till sranden,Fridas klass har någon grillkväll som avslutningsgrej med klassen fast själva skolavslutningen är på Fredag & då drar vi till GÖTEBORG ÅHH mitt älskade Göteborg!:)
Lovar att lägga in dagens outfit & andra bilder från kvällen på stranden när jag kommer hem!PUSS


Im out of here!


Ingen bra bild men jag är lite stressad ska vara hos Hanna tidigare än tänkt måste hjälpa henne att dra ihop hennes linne haha :P

Kofta H&M
Linne Gina tricot
Shorts Lindex
Skor Dinsko


SN ABAK

HEJ det blev inget er bloggande igår jag var på min kusins 7års-kalas så...
Idag ska jag & Hanna åka in till Helsingborg & käka sen titta på bio "komesarie späck" ska blir skoj,hörs sen!

VÄDRET!

Åhh samma HÄRLIGA väder idag med..om inte bättre!
Syrran ska till stranden & jag,mamma & pappa ska till maxi & handla?haah men jag ska köra så då är det värt det :D


Dagens outfit


Jeans shorta H&M denim
Vitt linne Gina
Militär gröna tights gina
seglarskor dinsko

eftermiddagen/kvällen i bilder!









Mys i solen!

Vilket underbart väder vi har!!!!!!!!!Sommaren är här!:D
Har suttit & fixat med ett nytt "project" jag har kommit på vi får väl se hur resultatet blir.
Nu kom precis Frida hem så hon & jag ska cykla till leksaksmagasinet & skaffa födelsedags present till min yngsta kusin tilda som blir 7 år!?!?! gud vad jag känner mig gamal helt plötsligt haha .....
Sen ska vi hem & sätta oss ute i solen med mamma som har köpt med sig lite gott hem!;)
Ska försöka ta bilder!
(Va många ! det blev i detta inlägget.)haha


Hittade en bild på oss tillsammans,GRATTIS "lill"kusinen!:)



Igår






Bilderna är ganska suddiga men ni får tänka på att jag har tagit dom genom en glasruta i fart!










Torsdag

Ännu en solig dag här nere i Skåne,underbart!
Jag har varit ganska effektiv idag har städat mitt rum & plockat ur diskmaskinen & snart ska jag klippa vädret & förhoppningsvis få lite bränna på köpet!;)
Ikväll är vi ett helt gäng som ska åka iväg med en buss på en liten resa bla.farmor,farfar,kusin,mamma,pappa,syster mfl.
Ska ta med min systemkamera så förhoppningsvis kan jag bjuda på många fina bilder imorgon,ska föresten in till skolan då & töma mitt skåp!

Hittade roliga videos på EMD från deras mobilbloggar!
Haha dem är helt sjuka!




Haha stackars mattias!



Haha: "du måste sluta sniffa i frysen matte,du måste sluta sniffa i frysen"



haha :P

New in my closet


Ser ut som en mongo men men det är kläderna jag ska visa så ;)
Den svarta trekvarts tröjan med "puffiga" armar kommer från H&M.
Dem militärgröna tightsen kommer från Gina Tricot(syns mer på dem andra bilderna)

Jeans shorta från H&M denim

Döskalle ring från Glitter.

älskar denna tröjan,den kommer från Gina Tricot.Jag älskar ryggen!
(alltså på tröjan!)


DG


Ingen bra bild men jag hinner inte ta en ny!
klänning gamal från JC
Lacktights Gina

Älskar kanal5 på Tisdagar!

Tv-tablån är helt underbar på Tisdags kvällarna på kanal 5.

19.00 Biggest loser(det går iof varje dag)men jag & mamma är helt fast i den serien!

20.00 Ugly Betty

21.00 Desperate housewifes

22.00 Cougar town
(Dubbel avsnitt idag)

23.00 Christine (Är inte helt säker på om det är idag men annars är det så)


Imorgon ska jag upp tidigt & duscha sen ska jag på "Hemligt upd" hmm? hahah!
Sen är det dansen!

Sleep tight my friends!


Im out of here!



Friends

Lite roligt att se hur dem förändrats och...opererats!1992 & 2010

Jennifer Aniston 41 år




Courteney cox 45 år


Lisa Kudrow46 år




Matt Leblanc 42 år




Matthew Perry 40 år



David Schwimmer 43 år




RSS 2.0