Bilder

Tjaaaaaa!
Har ont i huvudet..usch!
Det var skitkul igår på Helsingborgs festivalen,vi gick runt på marknaden,tivolit,kollade rix fm festival,käkade langos & träffade massa trevligt folk!
En rolig kväll!
Här kommer först lite bilder fråni förrgår när vi var på kullaberg på picnik:






Från igår:





Nu drar jag till Kolmården med familjen & campar kommer hem på Söndag så det blir ingen bloggning nu över helgen,hörs då!



Helsingborgs festivalen

Hann aldrig blogga igår,kom hem från en sjukt jobbig dag på jobbet kl 17.00 sen 17.30 åkte vi till Kullaberg med farmor & farfar,hinner inte ladda upp bilderna nu dom kommer senare.
Idag har jag mest segat & tittat på Sex and the city,ska snart börja göra mig i ordning för Helsingborgs festivalen som är ikv ska dit med my girls :) super fun!
Dom andra ska lämna av Julia som ska till flygplatsen sen ska dom börja förbereda inför resan mot kolmården imorgon,längtar fasktiskt!:D

Fast först är jag jävligt taggad för ikv!

worka

Nu drar jag & jobbar,see u tonight!

Hello

Hej alla finisar där ute!:*
Hemskt va jag är på bra humör idag,nobody can bring me down idag!

Igår var jag & pappa på fotboll(HIF) självklart vinst för vårt lag,det var en underhållande match & jätte fint väder,sen kan man ju alltid vila ögonen på spelarna;)Haha

Idag tror jag att jag ska bli tvingad till väla av Frida & hennes kompis,vi får väl se.
Hör av mig mer senare när jag har allt klart för mig!
Fic BTW reda på att jag ska jobba imorgon,casch!;)

Jag just nu,myser i min nya collagetröja från Gina!

Sunny days

Idag skinner solen igen,äntligen!
Fast nu när jag har köpt mina nya boots vill jag att det ska bli höst så jag kan börja använda dom,haha!
Dagens planer är inte så många,kirropraktorn sen ska jag & pappa in på fotboll HIF-Häcken tror jag att det var!

Jag & lilla Pippi (OMG det ser ut som jag är gravid)

New


Stortsvart linne från H&M

Collage tröja från Gina Tricot 199:-

Örhänge H&M 39,50:-

Nagellack från make up store 130:-

Boots 499:- DinSko

Topp från H&M

Tischa från Gina tricot

Dagarna som gått






Fixar

Fixar med bilderna på det jag köpte igår,min kamera vill inte riktigt som jag men bilderna kommer inom 2 timmar!'
Lovar!

Todays plans

Well igår var en ganska lugn dag.
Vi & våra gäster åkte upp på pappas jobb & hälsade på sen körde vi vidare ner mot stan,gick runt ett tag.Lite senare blev det lunch på uteservering.

Idag ska vi allihopa åka till Väla & shoppa slut på alla pengar vi har haha.
Lägger upp bilder sen om det blir något fynd bland all rea-kaos!


BTW.Glöm inte att rösta på mn skodesign
http://nelly.com/designyourshoe/?obj=8xXGEQmZnAeZ5meYaSzGrGEFmLzWPeuMSIRWW2t02MWtyyHMH5Sw

Dålig bränna

Såhär ser min rygg ut:

AJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!

Dålig update

Ledsen för det men jag lever livet as we speaak så det går själklart före bloggen!
Hur som helst drog jag in till Helsingborg igår kväll med Afshan men även min gamla vän Anja som nu mer bor i England överaskade mig & kom dit med hennes Britiska pojkvän/ex inte helst säker på hur det stod till men jag tyckte iaf synd om honom,jag menar jag har inte träffat dessa girls på många månader så vi hade en del att ta igen på svenska...haha han förstod inget,men ibland valde Anja att översätta för han,& det blev alltid när jag hade sagt något pinsamt ;) haha!
Vi gick runt på stan & käkade lite sen var Anja & Jack som han heter tvugna att dra hem men jag & Afshan gick runt ute på kajen & tittade på killar som spelade basket utan tröjor eller iaf jag!haha
Kom väl hem runt 9 sen satt vi ute länge på trädäcket & bara myste.



Tog lite pics med en ny inställning ser ut som en spök version av mig på sista bilden!

Idag blev det fika på stan med A & lite annat,nu kom precis våra gäster från värmland som ska vara här med sina 4 hundar några dagar uppdaterar mer om det sen!;)


Chiao!

Läget?
Sitter just nu nu ute på vår träteras & försöker blogga,gud va det blåser idag!
Anledningen till att det inte blev någon bloggning igår beror helt på solen,det var så jävla fint väder så jag låg ute & stekte hela dagen igår jag lovar från 11-17.30 låg jag i solen konstant vilket resulterade i en hemsk sveda på ryggen men det tog bra iaf & så farligt ont gjorde det inte men jag fick "fina" märken kan jag lova,lägger in dom bilderna sen när jag är inne på min stationära dator.
Vad hände mer igår?
Jo efter att ha legat i solen hela dagen & slappat i poolen kändes det ända rätta att ta en dusch sen åt vi & cyklade ner till råbocka vid havet för att spela minigolf,den här gången tycker jag att vi struntar i att nämna resultatet & för att vara rättvis så var vi faktiskt 4 st nu!
Hur om helst efter några slag så kom farmor & farfar ner för att vara åskådare,sen cyklade vi ner till stan för att sätta oss på en ute servering & ta en öl eller ja inte alla av oss men...

Idag vaknade jag runt 9 av att pappa kastade in ett paket & en tidning på min säng.
De var mitt efterlängtade packet från H&M som skulle kommit i mitten av JUNI alltså LITE försenat men nu är det iaf här det som återstod av min feta beställning som jag gjorde typ i April var ett spettslinne & ett pjamassätt,visar även det sen.Här är en dålig cam bild av det.

Ja,jag ser drogad ut hade ju precis vaknat & var halft överlycklig över att äntligen fått mitt packet!

Fick även en veckorevyn med ett väldigt snyggt armband,har jätte många bilder att ladda upp men det får som sagt vänta tills senare!


Senare i dag/kväll ska jag troligen hänga med Afshan till Helsingbrog för shopping & street på gröningen haha vi får la se!;) berättar mer om det när jag kommer hme isf,nu blir det övningskörning med pappa!
Ha det bra lovies!


So,so what....








Im still a rockstar!

This evening

Har precis kollat klart tennis finalen i Båstad,på tv alltså Robin fick tyvär stryk men han var grym!
Nu tittar jag på "sunes sommar" & fixar naglarna medans mamma & Frida handlar inför kvällsmaten (tacos) idag igen men det är bara för att vi fick så mkt över.
Senare ikv ska vi ner till hembyggsparken med farmor & farfar & titta på någon slags revy dom har där nere!Får väl se om den är bra?
Laddar upp kvällens outfit innan jag sticker iväg!PUSS

My passion

Hej everybody!
Hoppas ni sovit gott,det har inte jag.haha

Jo igår la jag ut "min design" till en sko tävling på nelly.se & jag har märkt att jätte många som är med där bara har löjlat sig & bett sin polare rösta,men jag är verkligen seriös med det här.
Att få designa har hela mitt liv varit en dröm & detta vorre ett perfekt tillfälle för mig att "komma någonstans" så jag hoppas verkligen att ni hjälper mig att rösta det skulle betyda allt,PUSS!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Klicka på skon!


Header

vet inte om den kommit upp ännu men jag började göra en ny header men jag får inte riktigt till det med den andra designen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra,får sova på saken!

Glöm inte att rösta,i tidigare inlägget!

Rösta people!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Klicka på bilderna för att rösta!

Please!


Todays the day

Hello everybody!
Jag hoppas ni har roligare saker för er än vad jag har,just nu stor städar jag,Frida & mamma hela huset eftersom pappa skjussar hem mormor & morfar till Dalarna idag!
Vi har levt med dom i 3,5 vecka nu så det känns lite tomt.
Igår kväll efter vi kom hem från Citygross åt vi tacos sen ringde farmor & farfar mig och undrade om inte jag & Frida ville spela minigolf nere i råbocka Frida kände inte för det så jag stack ner själv,det var bara jag & farfar som spelade farmor förde protokoll.Jag vann med 55 mot 67 :D Mkt trevlig kväll!
Hur som helst måste fortsätta nu har rensat igenom mina kläder & lagt undan en hel del,inte jätte kul men om man tittar på SATC samtidigt & äter marabou funkar det mesta!

Bild sen i midsommras

Wiiihooo är superduper glad handlade preci...

Wiiihooo är superduper glad handlade precis min drömklänning och väska som jag velat ha jätte länge för 148 på rean! :-D


NO

Orkar inte blogga idag tror jag,inte just nu iaf har världens huvudvärk så det skulle inte förvåna mig om det börjar åska snart.
Kom precis hem efter en mkt trevlig lunch på en uteservering på stan,tror jag ska fotta lite nytt jag köpt som jag inte visat men det får bli senare!

Hade tråkigt så började rita dagens outfit så går skiten inte att ladda upp här :OOOO ;( åhh!
Jaja nu ska vi iaf dra till City gross/familia.

Dagensoutfit för typ 1 vecka sen!



2 favoriter



Båstad

Tjatja!
Hann aldrig blogga igår  drog till Båstad med Hanna vid lunch & kom hem vid midnatt så ingen bloggnign igår men nu har jag massa bilder att visa.

Vi började med att gå ner till Stranden vi Pepes bodega för att titta när det var kändisvolleyboll.
I lagen var det bla.Patrik Ekwall,Jens Byggmark,Andre myller,Emma Igelström,Louise Karlsson,Andreas Lilja,massa HV71 spelare & massa annat folk!
Bilder från Volleybollen:

HV71 spelare



Jesper Blomqvist & Patrik Ekwall

Emma Igelström

Jens Byggmark


Andre Myrrer

Sen fixade mamma & pappa VIP biljetter till mig & Frida så vi kom in på "sunset tennis" där vi fix mat sen var det uppträdande med Ola Svensson,kändis tennis med 1 fotbollslag som bestod av: Marcus Allbäck,Henke Larsson,Måns Zelmerlöw & jonas Björkman dom mötte 1 hockeylag som bestod av:tvillingarna Lundqvist,Mattias tjärnqvist & någon gamal tennis spelare &  sista laget var alpinalaget som bestod av:Jens Byggmark,Andre Myrrer & marcus Larsson & någon gamal tennis spelare!
Bilder:















Sen var det Olas tur:




Sen var det dags för den stora matchen mellan Vinciguerra & Söderling
(Jag har fler hundra bilder men jag väljer bara ut några på måfå)



På läktaren var en hel del kända ansikte


Joe labero

Per Gessle

Ernst billgren med fru.





New

I couldnt help my self...
Fast så farligt mkt blev det inte.
1 Beachbag,2 shorts & 1 armband :)
Här är shortsen,köpte dom för 50:- på H&M

Nu ska vi äta grillad lax & titta på "Allsång på Skansen" även om jag inte direkt tycker om det så känns det som att det är en Svensk tradition liksom...jaja Have a nice evening!

Hello sweeties

Läget,har ni sovit gott i värmen?
Själv höll jag på att svimma var 7e sekund..usch!

Nu kanske ni undrar varför jag inte bloggade igår?

Jo det ska jag tala om för er jag & Hanna var nämligen i Göteborg i går & shoppade!
Det blev lite impulsivt sådär så jag han aldrig skriva något för efter jag åkt hemifrån vid 08.45 så jag var hemma i ca 10 minuter när jag kom hem igen innan vi åkte till Farmor & farfar som just nu hänger med sin husbil i Mölle.
Alltså jag & Hanna kom till Göteborg 11.20 efter 2 timmars tågfärd,vi började med att äta upp lite av våra pengar på MC donalds sen vidare mot alla affärer nordstan & Götet har att erbjuda.
Vi fastnade båda med plånböckerna på två olika H&M & Monki,Hanna hittade även en jätte söt klänning på Zara som vi båda provade(jag hitta den haha ;)) men det var inte riktigt min stil!
Här kommer några mindre bra spegelbilder på mina nya inköp.

Ny tröja från H&M 149:-

Även denna hittade jag på 1 av H&Ms alla butiker i Götet 75:- på rean

& detta amazing linne kommer ifrån MONKI älskar den affären där var jätte rea nu så det var ett stort + det här fick jag för 90 kr.

Vet inte om jag vågar erkänna vart jag & syrran ska nu....okejdå vi ska till Väla men jag ska hålla i mina pengar så gott jag kan!Kameran hänger med så var redo för bildbomb ikv!Kisses



my own tatoo


Gårdagens dagens outfit


Gammal kjol som jag nu mer använder som klänning (JC tror jag)
Ny kofta som jag köpte igår på rean för 200 märke: Esprit

Gårkvällens outfit:

Jag längst till vänster!
Linne H&M
Jeans shorts Lindex
Convers
Halsband Glitter
Armband veckorevyn
& håret hade jag lockat med hjälp av min kära vän björn axen ;)

Ute bloggning

Haaj allihopa!

Sitter i skuggan under ett parasoll.
Fy fasen va varmt det är,asså jag vill inte vara den som klagar på värmen men det börjar bli för mkt(men det är ändå mkt skönare här i Skåne Mimmi,hint,hint)
När jag vaknade imorse vid 9 tiden var det 30 grader!!!30 grader det är helt sjukt ju!
& just nu är det 35 grader...& ja...jag kan inte bada i poolen just nu pga girls"problem",men det är alldeles lagom i poolen ca 24 grader.
Jag & Hanna var ju nere på Calle Kristiansson igår kväll sen stannade vi kvar på stan tills typ 00.00.
Här kommer några helt ofixade bilder på lilla Calle.



Fler sådana bilder kommer imorgon eller ikv!

Nu kommer några bilder från när jag gjorde hinderbana med hundarna!


Kommer fler sådana bilder sen med!




Värme

Har ingen lust att sitta framför datorn idag,det är 35 grader ute & skinande sol så idag går datorn fet bort!

Jag gick upp ganska tidigt idag & åkte med Hanna md familj till en märkes outlet med 30% rea,jag hittade en kofta från Esprit som kostade 799;- från början men nu kostade den 200:- så det var mer än 30% på den! gr8!

Just nu håller vi på att fylla i poolen med vatten så snart ska vi kunna svalka oss i den också.
Ikväll ska vi till Hannas familj & käka sen ska jag & Hanna cykla ner till Torget & titta på Calle Kristiansson från idol,LOVAR att ta bilder under kvällen som ni får se senare!

Har även knäppt dagens outfit & kvällens outfit men det får jag ladda över senare!
Nu tillbaka till värmen.

Lindsay Lohan dömd till 90 dagar i fängelse


Bildbomb 1 :Midsommar















Mer bilder kommer imorgon!

cool tischa

Allt från H&M 149:-


Hey there!

Im back in sweden ;) nejdå men nu är jag äntligen hemma efter den ganska hemska bussturen hem på 11 timmar!
Tänkte först uppdatera lite om vad som hänt dom andra dagarna jag inte skrev!

Senast jag skrev var innan vi skulle hämta Hanna i Borlänge,så jag tar vid där igen.
Fredagen:Efter några timmar i solen satte vi oss i bilen & körde ner till Borlänge för att gå in på ett svalt köpcentrum,där gick vi runt & hittade några rea fynd.
när klockan började närma sig 20.00 åkte vi till buss stationen & hämtade Hanna:)
I bilen på väg hem från Borlänge ordnade Frida så att vi fick volleyboll motstånd när vi kom hem(Patrik),vet inte riktigt hur förtjust Hanna blev över det efter att ha suttit i en buss i x antal timmar,menmen!

Lördagen:Det var svinfint väder så jag,Hanna & Frida cyklade ner till "ön"(badplatsen) & solade & badade i några timmar,sen efter lunch stannade vi kvar i trädgården & låg där och solade.
Efter en snabb dusch & ombyte kom mammas syster Pia med familj & vi firade hennes 50års dag.
Sara min äldsta kusin(15) stannade kvar hos oss.
På kvällen blev det en liten volleyboll match men myggorna & knotten gjorde det svårt för oss så det blev mest kortspel med patrik resten av kvällen.

Söndag:Var det inte jättefint väder & jag kommer inte ihåg speciellt mkt från dagen..hmm men jag tror att Mimmi,Magnus & Sigge kom på kvällen?

Måndag:Kommer jag ihåg!
För då bestämmde Jag & Hanna att vi skulle cykla fram & tillbaka till Furudal vilket blir 3,4 mil sammanlagt!!!
Det var inte så jobbigt som jag minns att det var sist jag gjiorde det men det kändes att man hade suttit på en cykel dagen efter!
Sammanlagt tog det 3,5 timme & då åt vi ändå lunch på den tiden med!

Tisdag:Var det ganska fint väder men inte så man ville ligga och sola så jag föreeslog att vi skulle åka till Mora,efter lite tjatande på pappa kom vi iväg,jag hittade inte jätte mkt men Hanna shoppade loss ;)haha
Mora är en så sjukt mysig stad.
Efter shoppingen blev det varsin glass sen körde jag hem från Mora!:D

Onsdag:Superfint väder så vi låg mest & solade hela dagen,mot kvällen körde vi & handlade inför buss resan.
Senare kom Mimmi,Magnus & Sigge & tog med sig pizza till alla MUMS!
Jag & Hanna gick runt hela byn & fotograferade
Btw bilder & allt jag köpt kommer troligen ikväll eller imorgon min kamera är inte hemma riktigt än den är på väg;)

Torsdag:Gick upp 06.00 väckte pappa & Hanna,gjorde mig iordning,åt en macka pussade mamma,satte oss i bilen sen körde pappa mig & hanna till buss stationen i Borlänge vi satte oss på bussen 09.00 åkte buss till Göteborg var framme i Göteborg 17.00 skulle på nästa buss som gick 17.05 så vi sprang som idioter med fulla resväskor & kuddar,vi hann med men det var så mkt folk på bussen i Göteborg så vi kunde inte sitta brevid varandra bussen från Göteborg stannade bara på 4 ställen Halmstad,Helsingborg,Lund & Malmö vilket betyde att vi var tvungna att åka förbi ängelholm & gå av i Helsingborg men det visste vi redan!
Hannas mamma hämtade oss i Helsingborg där vi förövrigt såg johan Wisman :)
När jag kom hem stog farmor & farfar på framsidan & väntade,Farmor hade gjort mackor & till efterätt blev det jordgubbar & glass så det äter jag rester av just nu.
Så för att sammanfatta vi satt på buss igår mellan 09.00-17.00 & 17.05-20.00 inte det roligaste jag gjort direkt men hem skulle vi ju så....Hade inte åkt buss om det inte vore för att mormor & morfar ska med ner direkt :)

Idag: ska jag ta det lugnt hellst hinna packa upp lite innan mamma,pappa,Frida,mormor & morfar kommer hem.
Men kl 12.30 har jag en lunch träff ;) haha med farfar han ville bjuda mig på bakadpotatis på stan & självklart ställer jag upp! ;)
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem med bilder mm.!



Im bad and i know it

Vågar jag ens skriva förlåt?

Im sorry för jävligt dålig uppdaterinh men jag kommer inte in på internet min dator vill inte riktig synka med det mobila...-.-
& att sitta och skriva långa blogginlägg från mobilen känns sådär!
Så jag ber verkligen att det här inlägget läggs upp!*fingers krosed*

När uppdaterade jag senast hmm,kan det ha vatt i måndags ?jag tror det!

I Tisdags Var det verkligen kanon väder här uppe,jag & resten av familjen låg ute hela dan & solade,& självklart smörjde jag inte in mig så nu ser jag mer ut som en kräfta än en pepparkaka!
På kvällen fiskade vi ett litet tag men mitt annars långa tålamod tog slut otroligt snabbt,skulle tro att det beror på värme & tusentals knott & mygg!!!
Senare på kvällen kom Lennart & patrik förbi & käkade lite,vi försökte oss på att spela volleyboll men som sagt MYGG!

I Onsdags vaknade jag...12.30 :O haha har aldrig tidigare sovit så länge,så jag slog rekord ;)
Slängde i mig lite "frukost/lunch/fika" & hoppade i första bästa kläderna,först i bilen på väg till Edsbyn för att hälsa på Sigge & Mimmi insåg jag att det verkligen såg ut som att jag just gått upp,Frida däremot såg ut som om hon skulle på något glamoröstparty down town ;) nu kommer hon bli arg!
 
I dag Torsdag har familjen Bohman varit riktigt aktiva må jag säga,vi ställde klockan på 08.30 hoppade i träningskläderna & gav oss ut på en powerwalk/run för min del på 45 minuter.
Efter duschen så ringde telefonen så just nu sitter Mormors syster & hennes man här & väntar på att få äta matjesill & potatis för min,pappa & Fridas del blir det köttbullar :P

Imorgon kommer Hanna Montana hit eller nja inte direkt till Dalfors utan till Borlänge där dom har ett köpcentrum som heter Kupolen, & tur är det för mina shoppingnerver börjar få spel & nu har man ju fått lön & allt så det ska nog ordna sig.Men ska snart till Stockholm så jag får "hålla igen" så gott det går.

Fick föresten jättefina kläder av mimmi igår (Ni kan tacka henne att jag uppdaterade bloggen idag,fick en liten "utskällning igår haha ;)"

Jag har tusentals bilder som jag vill lägga ut som jag har tagit enda sen vi kom hit men det skulle ta flera timmar att ladda upp så bildbomberna får komma när jag är hemma i skåneland igen!
Nä,nu tror jag att maten är klar!

RSS 2.0